De Kater
voor Later

MULTICUL.NL
POLITIEK INCORRECTE SATIRE op Multicul-migratie en islamisering. Hersenspoeling tot gezond verstand en stoomcursussen anti-discriminatie, anti-onvrijheid en islamofobie.
POST-MORTEM WEBISTE VAN DE GENERAAL P. PARDON
Type een trefwoord voor pagina's met een onderwerp:

  


DE GENERAAL REDIGEERT:

»»  Naar de Mini-Turbo-variant van deze website: HollandProtect
  1.   U stond erbij en keek ernaar.
 2.   Haalt Nederland 2084 met Turkije in de EU?
 3.   Zachtaardige vluchtelingen, Antillianen en Balkan-immigranten.
 4.   Xenomanië/SuperSinterklaas.
 5.   Onderbuikgevoelens en Pamela Hemelrijk over zondebokken.
 6.   Uitverkoop van Nederland.
 7.   De Multiculturele Hersenschim.
 8.   Culturele Identiteit.
 9.   Holland op zijn Smalst
10.  Homosex in de Islam en cartoons
11.  Tegendraads commentaar op de Profeet door Jan Beerenhout.
12.  Karmische en historische drogredenaties van links (Marlou Schrover)
13.  Justus van Oel over Mo-B, Emile Ratelband, Straffen Migranten.
14.  Zo zielig zijn Marokkaanse Zelf-Frustreerders.
15.  Landkaart Nederland over Tien Jaar.
16.  GASTENBOEK van de GENERAAL
17.  STATISTISCHE gegevens Multicul
18.  Generaal P.Pardon verliefd op Ayaan
19.  ISLAMologie voor Beginners.
- Islam (hadith) over vrouwen
- Koran over andersgelovigen
20.  Opinie-onderzoek bij/over allochtone immigranten
21.  Linkse starheid met islamcatastrofe bevreemdt moderne Arabieren
22.  Godsdienst draait om Vrouwen-Sex en Mannen-Eer
23.  Lief-Linkse Fossielen uit de Multicul-Historie - Links tegen Rechts 24.  Geert uit de Fles van de Partij voor de Vrijheid van meningsuiting
24-extra: Geert Wilders Internationaal
25.  Parapsychologie van Immigratie en Islam.
26.  Duiding en gedragsverklaring Linkse Kerk-credo.
27.  Is Gods eigen godsdienst een vredesreligie?
28.  Wat is Dhimmitude Hollanda?
29.  Basiseisen & Vuistregels inburgering niet-Westersen
30.  Generaal P.Pardon verliefd op dr. Wafa Sultan.
31.  Ga ook in het Verzet: geef landverraders aan.
32.  Hoe overtuigt Wilders Nederland van het ware Islam-gevaar?
33.  We WILLEN geen politieke EU: die vreet ons op (terug naar de EEG!)
34.  Inzendingen door gastschrijvenden.
35.  Hier rust Nederland
36.  FORUM-discussie-lijnen lezen/starten
37. Wanneer valt het Islamitische IJzeren Gordijn?
38. Verwarring als strategie binnen de Islam: 5 ingrediënten.
39. De ontmaskering van de Multiculturele Elite
40. Linkse Kerk en Islam: twee handen op één buik.

»» Mini-Turbo-variant van deze site:


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Islamisten en Islamietjes

Omdat de Linkse Kerk in bed ligt met de islam, is het voor hen een essentiële strohalm,  telkens scherp onderscheid te maken tussen brave moslims en een onbetekenende splinter "radicalen" die het voor iedereen bederven.

De strohalm van de Linkse Kerk...

Lees alles...

 

 

 

DAMSCHREEUWERS

Als ik een jihadist was dan zou ik echt mijn hart ophalen onder dit platgezopen volk dat voor zijn biergevulde kannen zwicht.
Dan zou ik hun meest verafgode totems als jachtterrein nemen en midden op hun afgodenbeelden gaan staan preken.
Bijvoorbeeld op dat centrum van ongeloof en zonde met die strakgespannen pyloon in Amsterdam. Het Baäl-monument op de Dam. Daar zou ik lekker uitdagend in alle rust gaan vertellen dat het onachtzame perverse Nederlandse volk zich alleen nog maar prostitueert, maar dat de Nederlandse wetten door de jihad met wortel en tak zullen worden verwijderd om ze te vervangen door de volmaakte sharia. Of dat de democratie ten val zal worden gebracht en dat er een eenvormige theocratische samenleving voor in de plaats zal worden gesteld met perfecte vrede.
En dat Europa trouwens hun zogenaamde "verlichting" alleen maar heeft kunnen realiseren door de komst van jihadisten. En dat we ook de snelst groeiende geloofsleer van Europa zijn en dat daardoor de jihad nu al uitstippelt hoe de toekomst van Nederland doorslaggevend anders zal zijn dan coma-drinkers en porno-kijkers hadden gedacht. Dat zou ik dan op mijn gemakje mee gaan delen, met een vetzwarte bontkraag onder mijn kin.

"Heldhaftig, Vastberaden, Barmhartig" staat er onder het Amsterdamse wapen. Daar moet ik als jihadist toch altijd een beetje erg om glimlachen. Zo hebben we in Amsteredam-West een keer geëist toen er een nieuw gedenkding kwam over die oorlog dat daar een kruis van werd verwijderd, want dat vinden wij in onze jihadistische woonwijk een belediging.

Als ik een jihadist was dan ging ik met een handjevol geestverwanten van Sharia4Holland in het kader van onze meningsvrijheid een praatje houden onder de van eigen gelijk nog steeds bolstaande "Dokwerker", en bij het monument van die andere vetklep, Van Gogh in het Oosterpark, en voor dat beeld van Zadkine te Rotterdam met zijn handen omhoog. Ook een typische ongelovige, leggen we dan uit, met dat lege hart.

Op de Dam onder hun vrijheidszuil durven ze je niks te doen omdat die gladde piek daar symbool staat voor ongebreideldheid en het maken van eigen zeden die zich dan ook niet verdragen met de wetten van de jihad.
Dus als je daar gaat staan onderwijzen en er komt één of andere kafir om tegen je in te gaan, dan wed ik dat de zogenaamde sterke arm zo'n vent acuut verwijdert want ze moeten toch laten zien dat die zogenaamde vrijplaats het bewijs vormt dat alles moet kunnen?

Dus daar zou ik dan met een clubje kalm staan uit te leggen dat we met de omverwerping van kafir-wetten ook snel zullen toekomen aan opheffing van de ongelovige identiteit, schrappen van valse mensenrechten en van emancipatie bij allerlei ontaard slag.
Ik zou rustig toelichten dat we een einde komen maken aan zogenoemd seculier staatsbestel, nudisme, en dat we het niet eens zijn met de canon van de Nederlandse geschiedenis wat betreft onbewezen massavervolging.

Je kan voorspellen dat zo'n burgemeester dan uitgerekend op die zogenaamde vrijplaats iedereen juist gaat verbieden om een praatje te houden. Alleen maar om niet te hoeven zeggen dat hij juist specifiek bang is voor de jihad. Terwijl ik toch alleen maar vredig sta te vertellen.
Stoer hoor burgemeester, maar ook verstandig, want u begrijpt toch ook wel dat Nederland steeds meer van de jihadisten wordt en niet alleen maar van u? En daarom gaan wij in Nederland ook aan iedereen halal-vlees verplicht stellen en honden verbieden: onreine dieren waar onze profeet niet van houdt, net als varkens.

Nee als jihadist zou ik verheugd zijn over de Amsterdamse burgemeesters. Want die hebben voor ons echt idioot veel nut. Hun eigen "Damschreeuwer" wordt in bedwang gehouden door een hele patrouile mobiele politie, maar ik als jihadist kan daar ongehinderd uiteenzetten hoe we het monument daar in de toekomst zullen herinrichten en als één of andere omstander zich ermee bemoeit dan wordt hij nog opgepakt ook en zo hoort het trouwens.

Vrouwen bekeren zich massaal tot ons, om het voorrecht te krijgen de moeders te worden van de meest voortreffelijke zonen. En wij jihadisten krijgen de beste vrouwen van Europa. Die liggen hier te kust en te keur.

Hoe heet het, laten we elkaar geen mietje noemen. Voor een echte jihadist is Nederland eigenlijk een te zacht ei. Daar kan je geen eer-gerelateerde faam mee inleggen. Maar het blijft wel lachen lachen lachen hier, haha.

 

Jihadisten van de sharia zien multiculti's als nuttige idioten.

Volg onze islamcursus

 

 

Werelderfgoed
op zwarte lijst
Islamisten

Staat de Koran
het wel toe?

door Generaal P.Pardon

Eerst werden de boeddhabeelden van Bamyan, daarna de historische grafvelden van Timboektoe opgeblazen, en als volgende zijn de Egyptische piramides aan de beurt om een eind te maken aan polytheïstische afgoderij.


 

De Moslim-broederschap is de partij die 2012 in het Egyptische parlement de meerderheid heeft en ook de president van het land oplevert.

 

 

De Moslimbroeders krijgen overigens uit Duitsland ontwikkelingshulpgeld, voor de vernietiging van piramides?

 

 

Maar zijn deze ontwikkelingen wel gebaseerd op de Koran?
Naar een mythe verluidt: als je alle haatdragende en vrouwonvriendelijke pagina's uit de koran scheurt, houd je een boek over dat nog altijd veel dikker is dan de Donald Duck omdat de liefdevolle Mekkaanse soera’s dan overblijven.

In zijn geboortestad Mekka geloofde men begin 7e eeuw niet klakkeloos dat Mohammed zogenaamde boodschappen doorkreeg van Allah via de engel Gabriël. Om in het gevlei te komen zei de profeet dat de Mekkanen ook mochten bidden tot hun eigen godinnen, die volgens hem “dochters van Allah” waren.
Maar toen Mohammed echt ruzie kreeg, beweerde hij ineens dat die boodschap helemaal niet van Gabriël afkomstig was (aldus de Sira, zijn biografie), maar van de Satan.

Eenmaal in onmin met de Mekkaanse polytheïsten, experimenteerde Mohammed met vriendelijke tekst over joden en christenen. Maar omdat die hem niet erkenden als nieuwe profeet, kwam Mohammed met openbaringsverzen om zijn tegenstanders te verdoemen en riep hij zijn volgelingen op tot oorlog.

Hierdoor ontstonden in de Koran tegenstrijdige verzen, maar dat heeft men in de islam opgelost met de afschaffingsleer (abrogatie) conform soera 2:106. Latere uitspraken herroepen vroegere!

Toen Mohammed voor zijn vijanden naar Medina gevlucht was, gaf de engel Gabriël hatelijker boodschappen door.
Het gaat in de Koran om meer dan 150 oorlogszuchtige passages en geweldsoproepen, die je kan vinden op Internet met de zoektermen: koran war passages.

Omdat dus de Medinaanse hoofdstukken (soera’s) van later datum waren zijn ze geldiger dan de verzen uit Mekka. Mekkaanse verzen zijn godsdienstiger dan Medinaanse doordat Mohammed in Mekka enkel profeet was, terwijl hij in Medina de krijgsheer en veroveraar werd zoals we hem kennen.
In Mekka werd de positie van de vrouw soms ook best wel verbeterd vergeleken het jaar nul, zodat Mohammed voor zijn tijd feminist was, ook al is hij naar huidige maatstaven sexist. Bijvoorbeeld de gewoonte dat meisjes bij de geboorte mochten worden afgemaakt werd verboden via soera 6:151.

Achterhaald is natuurlijk wel dat de islam en de sharia het toestaan dat een man één van zijn vrouwen verstoot, en vervolgens die verstoting herroept zonder dit aan haar mee te delen. Dat betekent dat een vrouw niet noodzakelijkerwijs zeker weet of zij nu wel of niet gescheiden is of opnieuw gehuwd. Dat zij geslachtsgemeenschap heeft met haar nieuwe echtgenoot is mogelijk ontucht, als haar eerste man zijn verstoting achter haar rug heeft ingetrokken, waarvoor ze volgens de sharia dan de doodstraf verdient.

Deze stijl van behandelen ligt in lijn met de Koran, omdat Mohammed (het rolmodel voor alle moslimmannen) zijn leer telkens aanpaste aan zijn seksuele behoeften. Bijvoorbeeld toen hij de vrouw van zijn adoptiezoon begeerde, kon hij volgens Arabische incestregels niet met haar trouwen. Daarom openbaarde Allah hem een nieuw koranvers (33:37-38) om duidelijk te maken dat moslims voortaan met de ex van hun adoptiefzonen mochten trouwen.

Er zijn wel 86 Mekkaanse soera’s en maar 28 Medinaanse, namelijk: 2-5, 8-9, 13, 22, 24, 33, 47-49, 55, 57-66, 76, 98, 99, 110.
Beide soorten staan echter dwars door elkaar heen gesorteerd, op dingen als grootte.

Door de vele minder oorlogszuchtige Mekkaanse soera’s ontstond de mythe dat een tolerante Koran veel dikker is dan de Donald Duck, namelijk na verwijdering van de Medinaanse soera’s zoals het bekende: Laat je vrouw alleen in bed en geef slaag als je haar van opstandigheid verdenkt (4:34). Wees niet bevriend maar dood de ongelovigen waar u hen maar aantreft (4:89). God laat de islam zegevieren over alle (andere) godsdiensten (48:28). Doodt de afgodendienaren waar gij hen ook vindt, loert op hen uit elke hinderlaag (9:5). Joden zijn pervers (9:30) en christenen ongelovig omdat ze geloven in de goddelijkheid van Christus (5:17) en ze krijgen voor hun foute geloof in de Drieëenheid een pijnlijke verdoemenis (5:73). Kies geen ongelovigen als vrienden (4:144). Vermijd vriendschap met niet-moslims (3:118) en geloof niemand die geen moslim is (3:73).

Eigenlijk is de Koran op de eerste plaats één grote tirade tegen ongehoorzaamheid bij moslims maar evenzeer bij mensen die niets te maken hebben met de islam, en dat geldt net zo goed voor de zogenaamd milde Mekkaanse verzen.
Een minimale greep:
Soera 6: Ongelovigen krijgen een kokend hete drank over zich heen, vermijd andersgelovigen, wie de koran niet wil lezen zal worden gestraft.
Soera 7: God straft een volk dat homoseksualiteit tolereert, joden zijn apen en God zal ze martelen tot de dag der opstanding en niet-islamitische volkeren zullen branden in de hel.
Soera 10: God liet alle andersgelovigen verdrinken tijdens de zondvloed.
Soera 17: Het vuur waarin ongelovigen branden wordt aangewakkerd door moslims, ze krijgen een douche van gesmolten lood.
Soera 68: Wie zegt dat de koran een fabel is zal gebrandmerkt worden op de neus.

Mede op grond van deze “humane” Mekkaanse soera’s werkt de islamwetgeving (sharia) het twijfelen aan de ware leer verder uit in de doctrine omtrent “belediging van de profeet”.

In Europa worden samen met de Linkse kerk rechtszaken gevoerd tegen islamtwijfelaars zoals de profeetbelediger Wilders. Atheïsme, agnosticisme en haast alle joodse of christelijke religieuze handelingen kunnen komen te vallen onder het vergrijp ‘schennis van de majesteit van de profeet van de islam’. Atheïsme impliceert dat Mohammed heeft gelogen. Agnosticisme betekent dat je tegen Mohammed recht in zijn gezicht zegt dat je er geen bal van gelooft. Het drukken of bezitten van Bhagavad Gita's of Bijbels impliceert dat de Koran als woord van God blijkbaar onvoldoende is. Het slaan van een kruis, het neerzetten van een godsdienstwetenschappelijke bibliotheek, alles kan in de toekomst als kritiek op de majesteit van Mohammed worden uitgelegd, en dat gebeurt inmiddels dus nu ook met allerlei monumenten van de Werelderfgoedlijst.

Linkse kerkers voeren graag aan dat het tolerante karakter van de islam blijkt uit de speciale status van de dhimmi (eertijds een door de islam gedoogde jood of christen) die zich aan de islam onderwierp. Op straat moest een dhimmi gele tekenen dragen en opzij stappen als er een moslim aankwam. Er zijn zelfs plaatsen en tijden geweest dat het een dhimmii verboden was een bril of een paraplu te dragen. Dhimmi’s moeten dhimmi-belasting betalen, mogen geen kerken bijbouwen of oude repareren, muziek maken of klokken luiden. Dat verbod op klokken luiden speelde kortgeleden nog in Somalië, waar ook de schoolbel van een missieschool onder vuur lag.

Eén vriendelijke uitspraak in een Mekkaanse soera (17:23) is te vergelijken met het Bijbelse "Eer uw vader en uw moeder" (Deut. 5:16) want als ze op hoge leeftijd zijn moet je volgens de Koran eerbiedig tegen ze spreken.
Als je ernaar zoekt vind je soms een soort overeenkomsten met de Tien Geboden, bijvoorbeeld soera 2:283 lijkt op het Bijbelse "Ge zult tegen uw naaste geen valse getuigenis afleggen." (Deut. 5:20). Of in 60:12 lezen we dat je gelovige vrouwen niet moet bestelen en in Koran 5:38 staat dat je een dief zijn handen af moet hakken.

Attentie: stelen van ander volk is een ander verhaal. Bijvoorbeeld na de overval op een Mekkaanse handelskaravaan bij Badr in maart 624 wilde Mohammed de hele buit voor zich alleen. En daarom werd er een vers (8:1) geopenbaard waarin staat dat buit “voor Allah en zijn apostel” was.
Omdat Mohammed analfabeet was wekte dit wel de achterdocht van zijn secretaris die de verzen noteerde welke Mohammed van de engel Gabriel doorkreeg, dus die klerk werd een afvallige en sloeg op de vlucht.

Eén grote overeenkomst tussen zogenoemd humane uitspraken in de Koran en de joodse bijbel (het Oude Testament waar zowel de christenen als de Koran op voortgaan) is natuurlijk dit: de positieve aanbevelingen gelden alleen voor eigen volk!
Want u denkt toch niet dat de filistijnen, in de Oudheid één der volken die door de joden werden aangevallen om Kanaän te veroveren, in aanmerking kwamen voor toepassing van de Tien Geboden??

Voor christenen geldt de “gouden regel” dat “wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet” niet voor henzelf. Ze moeten immers hun andere wang toekeren voor de volgende klap ook al willen ze helemaal niet dat dit hen geschiedt.

Zo geldt binnen de islam dat je tot niet-moslims je doel mag bereiken met liegen (zgn. taqiyya) dus noch bij de joden noch bij de moslims bestond er een universele “gouden regel”. De koran (48:29) zegt zelfs expliciet dat de gelovigen tegen elkaar ‘barmhartig’ moeten zijn, maar ‘hard’ tegen de ongelovigen.
Wie wil er met mij wedden?
Ik wed dat binnen een jaar aanslagplannen opdoemen voor het grootste boeddhistische heiligdom ter wereld, de Borobudur op Java, gebouwd rond 800, met negen etages die de boeddhistische kosmosvoorstelling vertegenwoordigen.
Ik wed ook dat de tempels op Bali binnen een jaar bedreigd worden door de navolgers van Mohammed.

de Generaal P.Pardon

 

 

 

Weiße Rose
& Islamisering

Wanneer Sophie, Hans, Christoph en Alexander nu nog zouden leven, zouden ze vast en zeker te vinden zijn in de rijen van de islamcritici om de vrijheid van Duitsland te verdedigen tegen het totalitaire systeem van de islam. Niemand kan dat zo goed duidelijk maken als Susanne Zeller-Hirzel, het laatste nog levende lid van de Duitse verzetsgroep “Weiße Rose” en destijds de beste vriendin van Sophie Scholl. Ze is tegenwoordig lid van de “Bürgerbewegung Pax Europa” en is actief betrokken bij de strijd tegen de islamisering.

 

Susanne Zeller-Hirzel is een moedig vrouw. Ze brengt precies datgene in de praktijk wat Dr. Klaus Hahnzog, lid van de “Weiße Rose Stiftung e.V.” en rechter in Beieren, bij het graf van broer en zus Scholl uit het pamflet van de “Weiße Rose” citeert:

“Niet alleen medelijden moet de Duitse burger voelen, nee, nog veel meer, medeplichtigheid, want hij geeft door zijn apathisch gedrag deze duistere mensen pas de mogelijkheid om zo te handelen”.

“Niet wegkijken, niet niet willen luisteren, maar je er in mengen”.

LEES VERDER...

 

 

Write2Me.NL Gastenboek  

 

 

 Rijke verzameling islam-video's wereldwijd inclusief Nederland

 

 

Wat zijn landverraders?

 Ga ook in het Verzet en geef verraders aan 

Een landverrader is iemand die uit persoonlijk cynisme of als naïeve dwaas met links geloof, of vanuit een elitepositie bij de happy few, of uit angst voor de beledigde islam (op zich een dubbelzegging), de loyaliteit aan zijn land verruilt voor loyaliteit aan de vreemde macht die Nederland overneemt.
Het kan zelfs iemand zijn met een oorlogstrauma die denkt dat het nieuwe fascisme PVV heet in plaats van islamisme. Het kunnen mensen zijn uit het voormalig verzet, die alsnog hun graf graven, omdat ze verblind blijven doordat ze telkens nieuwe Hitlertjes ontdekken waar die niet zijn in plaats van waar die wél zijn).


 Lees verder... 

 

 

 

 Ingezonden naar de 
 Generaal P.Pardon


Gastschrijvers zoals Pierre Vorser, Trias Politica, Boris Bijster en Danny Wells.
De Baron van Rederiek en Amy Gratie.
Lees de commentaren van deze


VERZETSSTRIJDERS HIER...

 

 

 

 Signalen voor een
Islamitische
Reformatie?

 door Pierre Vorser Meer en meer geluiden gaan op dat in het smeult in het kruitvat dat de islamitische wereld heet.

Intellectuele Arabieren en dito moslims in het algemeen merken de signalen op en berichten er over. Tot stomme verbazing en ontzetting van veel moslim- schriftgeleerden zijn er zelfs enkele islam-kritische talkshows ontstaan binnen de Arabische wereld zelf.
Westerse “feministen” en “socialisten” hoort men niet over de mensonterende toestanden in de Arabische wereld met betrekking tot (onder andere) de rechten van vrouwen, maar er zijn tegenwoordig een paar prominente en dappere Arabische feministes die men niet zomaar kan laten verdwijnen.

 Lees verder... 

 

 

 

PVV GESTIGMATISEERD ZOALS JODEN VOOR OORLOG

Als je multicul-Links bent dan vergelijk je de PVV met de NSB, zoals de Rotterdamse 'hoog'leraar Anton Zijderveld op RTL, of bij de Berlijnse Muur-herdenking de 'komiek' Herman van Veen. Jack Biskop (CDA) zag vorige maand "overeenkomsten" tussen Duitsland in de jaren dertig en de Partij van Geert Wilders. "Verzetsheldin" Hannie van Leeuwen vond in mei "een partij die slechts door één man geleid wordt verschrikkelijk" dus deze deed de doorgroefde zieneres "daarom denken aan de partij van Hitler".


En zo gaat het maar door met al die lichtende zielen die zich geestelijke verheffen boven de lagere klassen welke moreel nog niet zindelijk zijn. Al die hoger bewuste mensen houden de vinger aan de pols vanuit hun voortreffelijkere overzicht en hun historische onderlegd zijn. En blijven maar klaterende aandacht oogsten van de multicul-linkse pers alleen maar omdat ze voor de zoveelste keer herhalen dat de democratische partij PVV geen leden heeft en dus bewijst faxistische en raxistisch te zijn.
Lees alles...

 

 

Egypte-beleid en Israël

President Obama als
paus van de Linkse Kerk
door Pierre Vorser


Obama's Egypte-beleid wordt bepaald door twee narcistische, tegengestelde, onrealistische paradigma's: het pro-democratische (elke aardbewoner kan democratisch worden) en het anti-kolonialistische (alle niet-westerlingen zijn slachtoffers van het Westen).

In juni 2010 zei 59 procent van de Egyptenaren dat zij de islamisten terug aan de macht wilden hebben. Slechts 27% zei dat ze vernieuwers wilden. De helft van de Egyptenaren ondersteunt Hamas. Dertig procent steunt Hezbollah en 20% steunt Al-Qaeda. Bovendien bleek dat 95% van hen islamitische invloed op de politiek met open armen zou verwelkomen. Vertaald betekent dit dat men de salafistische Al-Qaeda-versie verkiest.
Ook is 82% van de Egyptenaren voorstander van het stenigen van overspeligen, 77% ondersteunt het afranselen van personen en het amputeren van ledematen van dieven, 84% steunt het vermoorden van moslims die hun religie willen verlaten. De overgrote meerderheid (87%) is voorstander van het actief onderdrukken en vervolgen van de christelijke Kopten.

Het militaire autoritarisme van Mubarak zal worden vervangen door islamitisch totalitarisme. De grootste Arabische bondgenoot van de VS zal verworden tot haar grootste vijand, gesteund door zowel Iran als Turkije.
De partner waar Israël vrede mee kon sluiten wordt weer haar ergste en nog sterkere vijand.

Lees alles...


Write2Me.NL Gastenboek  

 

  Europa wordt Eurabië  
In een toespraak te Berlijn heeft EU-president Herman van Rompuy november 2010 verklaard dat het "tijdperk van onafhankelijke landen" voorbij is.
"Het idee dat landen nog op zichzelf kunnen staan is een illusie en een leugen," aldus de Belg, die een fanatiek voorstander is van een Europese superstaat en de vloer aanveegt met iedereen die hier sceptisch tegenover durft te staan. 
 LEES VERDER...

 

 

De ontmaskering
van de
Multiculturele Elite

Gastschrijver: Trias Politica

Wij, de gewone burger, zijn in de ogen van de linkse elite 'het klootjesvolk', het plebs, het grauw zonder goede smaak, burgerlijk en behept met een hardnekkige tunnelvisie als het gaat om massa-immigratie.

 Lees verder... 

 

HIER RUST NEDERLAND

 

 

Verwarring over de Islam

De Vijf Ingrediënten
uitleg door Pierre Vorser

Er is vaak grote verwarring en misbaar over wat wel of niet in de Koran zou staan. Soms is wat beweerd wordt waar, soms is het niet waar. Maar het is belangrijk te begrijpen dat de ideologie die zich islam noemt, niet gebaseerd is op één boek, zoals de christelijke Bijbel één boek is.

Islam kent verschillende boeken, en allemaal zijn deze integraal onderdeel van de ideologie. Dit is deel van de verwarring; mensen beweren 'er staat helemaal niet in de Koran dat...' en dan volgt een of andere analyse (meestal justificatie) van een 'incident'.
Maar als men weet dat islam gebaseerd is op meerdere boeken – en allemaal even belangrijk en integraal onderdeel van de ideologie – dan wordt al snel duidelijk dat er sprake is van onbegrip, gebrek aan kennis en vooral verwarring.
En dat is dan ook de bedoeling: verwarring zaaien is één van de (officieel geoorloofde) tactieken om de ongelovige te bekeren.

 Lees verder... 

 

 

Linkse Kerk &
Islam
2 handen
op 1 Buik

door Boris Bijster

Het verbaast velen dat islam en links zo goed samengaan. Oppervlakkig gezien lijken ze weinig gemeen te hebben. Links beweert progressief te zijn, omarmt bars voor homoseksuelen, abortus, feminisme, werknemersrechten, burgerrechten, multiculturalisme en obscene slogans.
De mensen die zich zoiets afvragen hebben de realiteit uit het oog verloren en zijn gevallen voor de propaganda.
Laat mij dit uitleggen.

 Lees verder... 

 

 

Wilders probeert de Linkse Kerk te bereiken.
Voor alfa en omega van het credo bij o.a. de landverraders
van deze kerk: KLIK HIER 

 

 

EURABIA NEEMT ONS OVER
door Danny Wells

Hieronder enkele punten uit resolutie 1605 van de EU welke na 2005 moest worden ingevoerd.

9.1. Bestrijden van discriminatie op “alle fronten”.
9.2. Verwerpen en bestrijden van Islamofobia.
9.7.8. Het verwijderen van regels en argumentering tot het verhinderen tot bouwen van moskeeën en het uitvoering van regelgeving om ruim gelegenheid te bieden tot het voldoende bouwen en onderhouden van kwaliteitsgebedshuizen voor volgelingen van de Islam.

Nederland in de tang van multicul en sharia had links niet gedacht.


Groen licht aan onze bezetters: dhimmitude of masochisme?9.7.9. Zorgdragen dat schoolboeken geen enkele negatieve informatie over het geloof islam kunnen bevatten.
11.6. Het aanmoedigen van jonge moslims in Europa om imam te worden.
 Lees verder... 

 

 FRANS GROENENDIJK heeft een soort standaardwerk over "islamofobie" gepubliceerd in eigen beheer omdat geen uitgever het aandurfde om in het huidige islamiserende Nederland zonder meningsvrijheid hiervoor zijn ruiten te laten ingooien en erger.
Het journaille van de Linkse Kerk negeert de uitgave uiteraard politiek correct.
Meer over het boek op de website van het boek:
www.islamofobie.nl

Op www.pumbo.nl/boek/islamofobie
is o.a. de inhoudsopgave van het boek weergegeven
om een indruk te krijgen.

 

    

Write2Me.NL Gastenboek  

 


 

 

De uitval bij Leefbaar Nederland van
Pim Fortuyn (9-2-2002):

 

 

 IS GODS EIGEN 
 GODSDIENT (ISLAM) 
 EEN RELIGIEUZE 
 VREDES-IDEOLOGIE


Als u er nog geen genoeg van hebt laat u dan overspoelen door onze veroveringenlijst die alle moslims uit het hoofd kennen.
Lees verder...

 

 

 

Krijgt U bij het zien van de Nederlandse driekleur het onaangename gevoel dat U op ultra-rechts terrein bent beland?


Krijgt U bij het zien van de afbeelding links het onaangename gevoel dat U op een "racistische" website bent beland? Kijkt u achterom of iemand het ziet?
Bezoek rustig onze GEWENNINGS-kliniek en genees.

 

 

DE REST MAKEN WE ZELF WEL UIT
door Real Stuff

Geen provincie van superpolitiek EU maar soevereiniteit! We willen helemaal geen samenwerking op politiek gebied.
We willen er allemaal economisch van profiteren en er verder geen last van hebben. Precies zoals de EU vroeger was. We willen geen uitbreiding die vooral nagestreefd wordt vanwege politieke motieven. Alle politieke argumenten waarom we Turkije erbij moeten halen doen er niet toe beste heren in Brussel. Jullie zijn er niet voor de politiek, jullie zijn er voor de economie, de rest maken wij zelf wel uit.
 Lees verder... 

 

Geert Wilders roepend in de multiculti-woestijn.HET DILLEMMA VAN WILDERS
door Alpinist
Hoe kan Geert Wilders de gemiddelde Nederlander overtuigen van het werkelijke gevaar van de Islam?
Beiden, (s)links en de Islam, hebben op het eerste gezicht hetzelfde doel. Onderwerping, omverwerping, totale controle. Alleen heeft (s)links nog niet door dat de krokodillen waarmee zij hun extreem gevaarlijk spelletje spelen door de geschiedenis heen niet erg betrouwbaar zijn gebleken.

Geert Wilders in de jaren 70.

De Islam en haar geschriften staan vol met nog immer zeer toepasselijke voorbeelden.

 Lees verder... 

 

 

  PARAPSYCHOLOGISCHE VISIE 
 OP DE MULTICUL  

Massa-immigratie heeft een paranormale en occulte component. Wat zijn de spirituele groei-mogelijkheden van islam-immigranten? Hoe sterk is de gedachtekracht en aura van Nederland? Wie incarneren bij de islam? Welke categorieën geesten pushen de ontwikkelingen? Wereldwijd groeit de islam, in Nederland door immigratie en door een geboortegolf. Daarbij worden zielen aangetrokken om te incarneren. Iemand die bij bepaalde ouders terechtkomt zit op dezelfde golflengte. Daar is het punt om verder te groeien. Het gaat daarbij met name om zielen die ook in eerdere levens al moslim zijn geweest. Die worden daar wetmatig naar aangetrokken, omdat aan gene zijde blijkt dat ze nog niet zover zijn ontwikkeld dat ze de islamitische omgeving achter zich kunnen laten. En of ze nou in Nederland bij een mohammedaan incarneren of in Arabië, als het maar een plek is waar ze hun actuele levensthema kunnen doen.
Dat betekent dat moslimkinderen tengevolge van hun vorige levens (karma) in sterke mate met dezelfde mentaliteit worden geboren als hun ouders. Moslimbaby's zijn namelijk niet blanco. Hoe meer moslims, des te meer moslimkinderen; zo groeit de islam in Nederland door.
Ligt hun geloof ook in hun genen vast? Neen...

Lees verder bij gastschrijver Gijsbert den Uyl, paragnost...

 

Ayaan in debat met moslims over de positie van de vrouw (2004)

 


Liever dood dan monddood

Lees verder...

 

 

 

"HIER RUST NEDERLAND"


door
  Mohamed Rasoel 

Het verhaal van de Nederlanders is eenvoudig het verhaal van een volk dat zo lang in een keurig opgeruimde maatschappij heeft geleefd en zijn goedaardigheid zo ver heeft ontwikkeld dat het niet alleen vergeten is hoe rotzooi eruitziet, maar ook nooit de benodigde slimheid heeft ontwikkeld om zichzelf schoon te houden: de Nederlander ziet de rommel om zich heen niet eens en ziet dus ook geen reden om zich ertegen te beschermen.
Ondanks de ontelbare werkloze psychologen en sociaal werkers, lijkt de mode in Nederland psychologie te zijn. Alles wat er gebeurt is spitten in achtergronden op zoek naar een verantwoording, wat ze ook heel goed uitkomt, omdat al die vrij zwevende intelligentie toch ergens voor moet worden gebruikt. En zo zien de Nederlanders over het hoofd dat er niet voor alles een ingewikkelde verklaring hoeft te zijn.
Kots op Nederlandse slaapwandelaars en zelfverblinders. In mijn eigen straat, in een met de vorige vergelijkbare situatie, werd een Marokkaanse vrouw, die kort daarvoor thuis moederziel alleen haar kind had gebaard, omringd door Nederlandse buurvrouwen die allemaal met haar te doen hadden. ‘Wat een afschuwelijke ervaring moet dat zijn geweest,’ zeiden ze, zich verplaatsend in haar situatie, zonder zich in te denken hoe normaal zoiets in derdewereld-landen is. Zo werden buitenlandse arbeiders, die vroeger in groepen leefden en zich gezien hun leefomstandigheden in hun eigen land de koning te rijk voelden, door sociaal werkers tot de overtuiging gedwongen dat ze niet gelukkig waren, omdat de Nederlanders in zulke omstandigheden niet gelukkig zouden zijn.

Lees verder...

 

 

Links over Hans Janmaat

Aflevering 1 van totaal 6 op YouTube

 

 

Bron: www.stand.nl

 

 

Een volk dat voor korannen zwicht zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht.

 

 

 
WAT WAREN "LINKS" EN "RECHTS"
RECHTS TOT 1960
Het kapitalistisch militair godsdienstig complex: uitbuitend, autoritair, conservatief, productiemiddelen beheersend.
LINKS TOT 1960:
Opkomend voor burgerrechten, burgerlijke vrijheden, lotsverbetering van burgers, productiemiddelen meer ten goede laten komen aan de arbeiders, elders revoluties die leiden tot linkse dictaturen.

RECHTS 1960-1980:
Gevestigde orde. Zich afzetten tegen opkomend LINKS zoals Hans Wiegel tegen Joop den Uyl, maar ook water in de wijn doen (democratisering).
Boer Koekoek is een vroege profeet tegen massa-immigratie.

Lees verder wat het verschil is...

 

 

Betreft vreemdelingenhaat, ultra-rechts, politiek correct, medelander, marokkanen, islam, jihad, moslim, moslem, terrorisme, sharia.  Soennieten 
 & Shiieten IN HET KADER VAN DE HEILIGE BURGEROORLOG EN HET TOEKOMSTIGE EURABIA.
De Soennietische stroming is de grootste binnen de islam, zo'n 80% ook in het Westen. De op één na grootste is het Sjiitische stroming.
Het schisma tussen beide is vergelijkbaar met een scheuring zoals tussen katholiek en protestant, ook ontstaan na verwarring over de goddelijke familie zoals Maria, heiligen en religieuze politiek. Wat is het verschil tussen beide andersdenkenden? Dit gaat vooral over de eerste islamprofeet, zeg maar Mohammed A, komst van een messiasfiguur en de rol van imam en ayatolla.
Lees eindelijk wat het verschil is...


Betreft pim fortuyn, LPF, leefbaar nederland, linkse kerk, homofilie, homosexualiteit, homohater, potenrammer, imam, moskee, holocaust, xenofobie.  Ayaan  
Wat waren al die linkse bobo's opgetogen toen Phil Bloom in de Jaren 60 een seconde naakt op TV verscheen en wat een satisfactie gaf het om zoveel gevestigde orde in de gordijnen te zien hangen vanwege de "aanstoot".
Och wat voelden die langharige oproerkraaiers zich bevrijd toen ruim 40 jaar geleden in het satirisch TV-programma "Zo Is Het Toevallig Ook Nog Es Een Keer" een onderdeel 'Beeldreligie' voorkwam dat een vergelijking maakte tussen kijkverslaving en christelijke eredienst.
De vorm was toen ook zo "afleidend" van de "inhoud" dat men ontdaan Kamervragen stelde en dominee Buskus hield er een radiopreek tegen; later werd hij lid van de Partij van de Allochtonen (PvdA).
Daar konden Politiek Correcte alternatieven carrière maken en dromen van het Multiculturele Utopia zonder ook eens acht te slaan op de tinnef die zij jarenlang door het gat in de Hollandse dijk lieten binnenkolken, want wie daar wat op aanmerkte was een neonazi met een zondenboktheorie.
Maar nu kan een naakte borst weer aanstoot geven; òòòh jongens kijk daar eens! Dat is heel pijnlijk voor het moslem-establishment!
Lees verder over Ayaan Hirsi Ali...

Betreft: xenomanie, mensensmokkel, illegalen, asielzoekers, vluchtelingen, groenlinks, groenrechts, allah weet het beter, theo van gogh, eerwraak.  Wat is Islam?  
Sommige moslims menen bij de slacht onder het aanroepen van Allah respectvoller met dieren om te gaan dan westerlingen. Hoewel islam en wreedheid bij elkaar horen is het inderdaad de vraag wie er de ergste dierenbeulen zijn, gelet op onze bio-industrie, (bijna-dood)marteling van ganzen om hun zieke lever als lekkernij op te dienen, kistkalveren en varkens zonder menswaardig leven ("onrein" is dan erg zacht uitgedrukt). Maar er is meer...

Volg de cursus Islamofobie voor Beginners...

 

 

Betreft: knuffelturk, theocratie, overbevolking, onderbuikgevoelens, ayaan hirsi ali, feminisme, vrouwvijandig, vrouwenonderdrukking, emancipatie, vrouwenbesnijdenis, clitoridectomie."Gebrek aan informatie leidt tot etnische spanningen. Mensen gaan groepen verdenken in plaats van individuen. Dit leidt tot stigmatisering. In politiek instabiele tijden zoeken mensen een zondebok. Zo is het gegaan met anti-semitisme, en hetzelfde gebeurt nu met anti-moslim gevoelens."
Aldus ene B. Gersons in 2005, hoogleraar psychiatrie bij het AMC en (geloof het of niet), rampenadviseur bij het ministerie van Volksgezondheid.
Wat bezielt het ministerie om in tijden van rampspoed het advies van een therapeut in te winnen? Denken ze daar soms dat rampen ook "tussen de oren zitten", en met groepstherapie bestreden kunnen worden?
Als je geen groepen mag verdenken, zoals onze rampadviseur betoogt, dan volgt daar dus uit dat je ook nazi's niet als groep over één kam mag scheren. Gelukkig maar dat B. Gersons in de jaren 30 nog geen rampenadviseur was bij het ministerie.
Want dan zou hij er - conform zijn eigen voorschriften - op hebben moeten wijzen dat heus niet alle NSDAP-stemmers deelnamen aan pogroms; dat steeds meer NSB'ers het gevoel kregen "er niet meer bij te horen", en zich gefrustreerd afkeerden van onze maatschappij; dat er onder geen voorwaarde een "wij-zij" gevoel mocht ontstaan...
Lees de rest...


 

Betreft: jongrechts, nieuwrechts, hoofdddoekje, hoofddoekverbod, turkoloog, turkologie, demonisering, zieligheidscultuur, multiculturalisme, multikul.  God de Man  
Alle godsdiensten zijn ontworpen door mannen en onderdrukken de vrouw.
Patriarchale machtssystemen zoals de christelijke culturen om de Middellandse Zee, de fundamentele islam of het dogmatische hindoeïsme, gebruiken een opgeschroefd mannelijk ego om eigenwaarde te ontlenen aan onderwerping van de vrouwelijke seksualiteit en identiteit.

Vrouwen worden seksueel niet toerekeningsvatbaar geacht en het belangrijkste zelfgevoel van een meisje dient te zijn: maagd.
De kuisheid van vrouwen is de obsessie van de ernstigste geestelijk afwijking op aarde: het mannelijke eergevoel.
Schijnheiligheid is het kenmerk van onvolwassen culturen, dus wat in het geniep gebeurt is geen ramp, maar als een
vrouw er van zichzelf openlijk mag zijn dan mag de man er daarom van zichzelf niet zijn.

Gaat over allochtonen, allochtonenstop, kutmarokkaan, immigratielobby, racisme, generaal pardon, generaalpardon, smily, smileys.

 

En als een man er niet mag zijn van zichzelf, dan moet er worden uitgehuwelijkt, besneden, verminkt, verbrand, vermoord, verrotgeslagen of gestenigd.

Lees verder...

 

Neo-nazi, vreemdelingenhaat, ultra-rechts, politiek correct, medelander.  De Bezetting  
"Bedenk, dat hetgeen gisteren bedreigd werd, heden en morgen opnieuw in gevaar kan verkeren. Bescherm het en wees waakzaam."
Lees verder...

 

 

 

 

 

Neo-nazi, vreemdelingenhaat, ultra-rechts, politiek correct, medelander.  Cijfers over de Multikul  

De Generaal P.Pardon verzamelt wat cijfers over de immigratie-idioterie.
Deze vraag groeit naar statistieken over de uitverkoop van Nederland aan middeleeuwse binnenkolkers en aan tuig dat Hollanda's gastvrijheid misbruikt door de beest uit te hangen.
Bijvoorbeeld in 2005 telde Nederland 17.850 gevangenen. Daarvan gaven 3.289 gedetineerden aan katholiek te zijn; 3.608 gevangenen noemden zichzelf moslim.

Lees verder...

 

 

Homosexualiteit, homohater, potenrammer, imam, moskee, holocaust, xenofobie.Ruim 70% der Nederlandse mohammedanen is voor een Moslimpartij of niet tegen.
Bijna 70% daarvan is ervoor deze te baseren op de
sharia of niet tegen (dus op de islamwetten met handen afhakken, ongelovigen doden en sexuele stuipjes geselen).
Ruim 80% is voor of niet tegen hardere aanpak van belediging islam.

KAN MEN MOHAMMEDANEN WEL ENQUETEREN?
Is peil en stijl der Hollandse directheid (met de verwachting dat mensen anoniem correct antwoord geven) zomaar plompverloren toepasbaar op alle windstreken der aarde??
Dus op culturen die helemaal geen individuele opinies ventileren doch groepsdogma's (geen ik maar wij), waar het zelfs
schande is als vrouwen een eigen mening hebben! Of zijn er toch voorvrouwen die hun mannetje staan? Verdiep u in de bezetters van Nederland. Lees verder...

Moslimadvocate, xenomanie, mensensmokkel, illegalen, asielzoekers, vluchtelingen, groenlinks, groenrechts, allah weet het beter, theo van gogh, eerwraak, islamhoer.

 

 Bent U zo'n serieus type? 
 Open dan een discussielijn of lees mee in het: 
 FORUM VAN GENERAAL PARDON 

 

  Binnen zonder Kloppen  
Knuffelmarokkaan, knuffelturk, theocratie, overbevolking, onderbuikgevoelens, ayaan hirsi ali, maxima, willem-alexander.Madurodam is al decennia een jofel afzetgebied voor de internationale migratie-business om busladingen betalende globetrotters naartoe te transporteren.
Schijnhuwelijken te arrangeren. Kampbeulen en criminelen te helpen dumpen, soms zelfs ondergebracht samen met hun vroegere prooien, in klasse-hotels vergeleken met wat de migrant in zijn vaderland gewend was. Vandaar dat het percentage "wèrkelijke vluchtelingen" 100% bedraagt. Want iedereen heeft wel één of ander ellendig lot te ontlopen op deze aardkloot.
Lees verder...

 

 

Betreft anti-feminisme, vrouwvijandig, vrouwenonderdrukking, emancipatie, vrouwenbesnijdenis, clitoridectomie, vulva uitknippen, vrouwenhaat.

Moeders moeten ginds hun dochter willen laten besnijden. Want onbesneden vrouwen komen daar niet aan de man, want dat is een schande, vinden alle anderen, zodat de man bang is uitgelachen te worden door zijn vrienden, als hij een onbesneden vrouw zou krijgen, en hij zou zijn vrienden daar zelf ook om uitlachen, omdat hij bang is uitgelachen te worden als hij hen niet zou uitlachen. 
Somalische vluchtelingen die op vakantie gaan naar Somalië kunnen hun dochter daar onbekommerd naar een oud wijf met kappersgerei brengen, zo'n jaloerse tang bij wie als kind ook alles is weggeknipt en dichtgenaaid.
Die verdient graag een fooi bij door een ferme knippartij tussen de liezen van het gillende kind, dat na de vakantie terug in Kouwesoepland onbehandeld blijft, aangezien selectief keuren op meisjespoesjes hier "juridisch niet haalbaar is".

Lees verder...

 

 

Write2Me.NL Gastenboek  

 

 

Doofpot, oogje dicht knijpen, oostindisch doof, neusbloeding, zakdoekje leggen niemand zeggen, hoofdddoekje, hoofddoekverbod, turkoloog, turkologie, demonisering, zieligheidscultuur, multiculturalisme, multikul.  Turks Fruit  
U en ik zijn zijn zulke schatten! Zoals segeants in de VS soldaten wel aanspreken: "Ladies".
Buurmans gek en al te goed om er een stokje voor te steken dat andersdenkenden uit alle windstreken elkaar in Holland in de haren komen vliegen. Vandaar dat de Turkse vice-premier van de fascistische partij MHP, uitgerekend hier zijn megalomane brei kwam uitbalken, voor de verzamelde in Duitsland verboden Grijze Wolven. En dat terwijl Hollands Balkenende volop balkt over de verbeterde folterroutines in het aanstaande EU-lid, dat naar Nederland leeg moet stromen, uiteraard zonder dat er aan u iets is gevraagd. EN goed EN gek is deze mogendheid, soldaten. De Koerdische partij PKK is hier ook welkom, want GroenLinks heeft nog wel een paar weilanden over voor een burgeroorlog.
Lees verder...

 

Jan Beerenhout noemt de Profeet een feminist.  De Theemuts  
Als 100.000 islamitische jonge vrouwen met een theedoek op hun kop willen rondlopen, dan is dat daarom nog niet islamitisch. Dat is het pas als ik daar enige grond voor kan vinden in de islamitische regelgeving.
Net als wanneer 100.000 katholieken iets doen. Dat is uitsluitend daarom nog niet katholiek, maar alleen als ik er iets over kan terugvinden in het katholieke canonieke recht. Als je de islam behandelt als een statische eeuwig geldende godsdienst, zoals gebeurt, dan is het leuke dat je in die overal geldende regels maar één verwijzing naar een hoofddoek vindt.
Lees verder...

 

Uitverkoop van Nederland met binnen zonder kloppen namens de Linkse Kerk.  Reisagenten  
In 1996 registreerde de Unit: 657 smokkelincidenten, met 1208 gesmokkelden en 988 smokkelaars oftewel 'reisagenten', waarvan er één bleek te beschikken over liefst tien huurwoningen in Nederland om de klant voor transit onder te brengen.
Anderen beschikken over valse arrestatiebevelen en dagvaardingen uit het bronland, om de volledig verzorgde asielaanvraag kracht bij te zetten, waar de waterlanders van Nederland graag intrapten.
Somaliërs waren het goedkoopst af met gemiddeld 5.500 gulden om als asielzoeker naar Nederland te verhuizen. De trip wordt ook vaak betaald door landgenoten die reeds asiel hebben gekregen en die geld overmaken via handlangers van de reisagent om ook hun familie als traumaslachtoffer in de Linkse Ballentent Holland te doen vestigen, op grond van ingestudeerd folterverleden, vervalst paspoort en frauduleuze identiteit.
Lees verder...

 

De Linkse Kerk kickt op Multikul om Nederland uit te verkopen.  Aardige Mensen  
De zachtaardige vluchteling werd als uitgeprocedeerde folterklant door Irak simpel losgelaten, waarna hij via Turkije peperduur als smokkelwaar naar Moskou reisde. Met zijn moeder. In Moskou namen ze gewoon de trein naar Nederland. En dat zei die moeder ook tegen de Vreemdelingendienst. Stom dat haar zoon beweerde dat ze onderaan een vrachtwagen waren gekomen; je moet immers de beste leugens wijsmaken aan die kaaskoppen in het land van melk en honing? Zo werd Holland in Irak namelijk genoemd. Net als Zweden. De leugen over die vrachtwagen bezorgde hem wel een lagere status. Maakte niet uit. Zijn geval kreeg toch wel een generaal pardon, op vormfouten, daar zijn u en ik sentimenteel genoeg voor.
Lees verder...

 

Groen Linkse verkiezingsposter 1994 pro immigratie-idioterie.  Zwart Graag  
Groen Links kon in 1994 als Nederlandse milieupartij nog volslagen geschift op onze eigen stations adverteren met posters van zogenaamd nog onbezet Holland onder de tekst: "Sommigen zeggen dat Nederland vol is."
Voelde u hem: dit lapje grond moest VOL, èn zwart. Al dat smetteloze groen kon wel degelijk nog links worden volgestouwd met rijen caravans, snelbouw bungalows en verwarmde asieltenten uitpuilend van in hun eigen land minstbedeelden, tegendraadsen of mishandelden (waar de wereld zo vol van is als de woestijn van zand). Maar de aanname dat een subversieveling in Nederland eeuwig lammetjespap blijft eten is net zo knots als het geloof dat Allah de heilige oorlog nodig heeft of God de kruistochten.
Lees verder...

 

Nederland volgens de Linkse Kerk: een zeug met 1000 tieten.  Superzeug  
Het sextaboe was nog maar net weg of ik werd een kwart eeuw geleden als melaats behandeld omdat ik bedenkingen durfde uiten tegen de zondvloed volksverhuizende buitenlanders. Nederland voorstellen als superzeug!
Dat was nog eens zondig!
Deze historische manoeuvre is mogelijk geworden dankzij drie onbewuste overtuigingen veroorzaakt door de Führer, de Paus en Flower-Power.
Lees verder...

 

Hedy d'Ancona voelt zich een slachtoffer in hart en nieren.  Dader 1  
Kunnen we 100.000 asielzoekers per jaar opnemen, vroeg in 1993 Paul Witteman aan de verstokte migratielobbyaarster Hedy d'Ancona, in het praat- programma Kloof.
Jawel, zei de Koningin van de Multikul. "Ik heb het net nog opgezocht, in een boekje. Het kan best wanneer we ze maar eerlijk over alle regio's verdelen."
Op de publieke tribune zaten allemaal fascisten en NSB-ers boe te fluiten waaronder een man wiens zoontje van Marokkaanse klasgenootjes te verstaan krijgt: over tien jaar zijn wíj hier de baas en dan snijden we jullie strotten af. Zoïets moest je ook niet gaan tegenspreken: wees er stomweg van overtuigd dat het een correcte weergave is van de mentaliteit.
Lees verder...

 

Pim Fortuyn met taart en stront dankzij opinies over de Multikul.  Linkse Kerk  
Op het verschijnsel immigratie rust in Nederland een zwaar taboe, geschapen door ideologisch geïnspireerde linksistische geloofsgroepen, die de multiculturele samenleving als een verrijking afschilderen en iedere weerstand tegen immigratie plegen verdacht te maken met kwalificaties als ‘racisme’, ‘fascisme’, 'neonazisme'. Deze taboesfeer heet ‘politieke correctheid’, welke de media vrijwel beheerst, en waarnaar ook de politiek de oren laat hangen. Als gevolg hiervan worden al decennia de open discussie en een rationeel politiek handelen verlamd.
Pim Fortuyn had op 9-2-2002 zijn historische uitbarsting tijdens crisisberaad met Leefbaar Nederland over de "Vijfde Kolonne" die de Linkse Kerk heeft binnengehaald.

Lees verder...

 

Baardmannen weten wat de Linkse Ballentent wil horen over Multikul.  Weerzien van de 
 'Verkeerde Kant'  

Bestaan er eigenlijk geen islamitische homo's? Ja natuurlijk want homo of hetero houdt geen rekening met cultuur, net als een besmettelijke ziekte. Zo is er de homosexuele schrijver Omar Nahas die een "dynamische visie" op de islam voorstaat, dat wil zeggen: afhankelijk van tijdperk en situatie te veranderen.
Maar ja, je hoeft die starre imams maar aan te kijken om te zien hoe dogmatisch ze daar de zweep over zouden halen. Volgens Omar Nahas staat er in de Koran geen "homosex" maar "wie doet de daad van sodom", en zulks slaat dan (ook) op verkrachting van jongens en dieren.

Lees verder...

 

Betreft theocratie, overbevolking, onderbuikgevoelens, ayaan hirsi ali, feminisme, vrouwvijandig, vrouwenonderdrukking, emancipatie, vrouwenbesnijdenis, clitoridectomie.

Rita Verdonk krijgt geen hand van Allah.
Wanneer een ongelovige als Rita Verdonk op een bespreking over integratie de eerwaarde Imam Ahmad Salam, welwillend ter zitting verschenen, ronduit schoffeert door hem te willen verleiden tot handenschudden, dan is Hollands kiesheid en kuisheid wel verleden tijd.

Lees verder...

 

 

 

Zo zielig zijn Marokkaanse zelfrustreerders. Volledige inleiding over de nakomelingen der Barbarijse Zeerovers en hun huidige praktijk als straatpiraten. Verslag van Mercatorpleinaffaire uit 2003.
Lees verder...

 

 

Geert Wilders gedemoniseerd door de Linkse Kerk vanwege de Multikul.
Geert Wilders

Geert Wilders in "Privé" 27-10-2004:
Betreft allochtonenstop, kutmarokkaan, immigratielobby, racisme, generaal pardon, generaalpardon, smily, smileys, neonazisme.Er moet een stop komen op de 30-40.000 familieleden die jaarlijks uit Turkije en Marokko zomaar hierheen mogen immigreren; dat zijn er veel meer nog dan de 10.000 asielzoekers. Criminelen met verblijfsvergunning moeten worden uitgezet, net als allochtonen die geen Nederlands leren. In de VS heeft levenslang voor zware delicten geleid tot tientallen procenten vermindering. Vrijkomen na tweederde van de straf is waanzin! Criminelen gaan rollend van het lachen over de grond. WEBLINKS MULTICUL  

Klik hier

 

 DE GENERAAL REDIGEERT:
»»  Naar de Mini-Turbo-variant van deze website: HollandProtect
 1.   U stond erbij en keek ernaar.
 2.   Haalt Nederland 2084 met Turkije in de EU?
 3.   Zachtaardige vluchtelingen, gezellige Antillianen en Balkan-immigranten.
 4.   Xenomanië/SuperSinterklaas.
 5.   Onderbuikgevoelens en Pamela Hemelrijk over zondebokken.
 
6.   Uitverkoop van Nederland.
 7.
   De Multiculturele Hersenschim.
 8.   Culturele Identiteit.
 9.   Holland op zijn Smalst
10.  Homosex in de Islam en cartoons
11.  Tegendraads commentaar op de Profeet door Jan Beerenhout.
12.  Karmische en historische drogredenaties van Linkse Kerk ideologen (als Marlou Schrover)
13.  Justus van Oel over Mo-B, aanpak Emile Ratelband, Straffen Migranten.
14.  Zo zielig zijn Marokkaanse Zelf-Frustreerders.
15.  Landkaart Nederland over Tien Jaar.
16.  GASTENBOEK van de GENERAAL
17.  STATISTISCHE GEGEVENS MULTICUL
18.  Generaal P.Pardon verliefd op Ayaan
19.  ISLAMologie voor Beginners.
- Islam (hadith) over vrouwen
- Koran over andersgelovigen
20. Opinie-onderzoek bij/over allochtone immigranten
21. Linkse starheid met islamcatastrofe bevreemdt moderne Arabieren ginds
22.  Godsdienst draait om Vrouwen-Sex en Mannen-Eer
23. Lief-Linkse Fossielen uit de Multicul-Historie - Links tegen Rechts
24.  Geert uit de Fles van de Partij voor de Vrijheid van meningsuiting (PVV)
24-extra: Geert Wilders Internationaal
25. Parapsychologie en Immigratie: spirituele implicaties van de groeikracht/stagnatie in met name de islam.
26. Duiding en gedragsverklaring Linkse Kerk-credo.
27. Is Gods eigen godsdienst een vredesreligie?
28. Wat is Dhimmitude Hollanda?
29. Basiseisen & Vuistregels voor inburgering
30. Generaal P.Pardon verliefd op dr. Wafa Sultan.
31. Ga ook in het Verzet: geef landverraders aan.
32. Hoe overtuigt Wilders Nederland van het ware Islam-gevaar?
33. We WILLEN geen politieke EU: die vreet ons op (terug naar de EEG!)
34. Inzendingen door gastschrijvers.
35.  Hier rust Nederland
36. FORUM-discussie-lijnen lezen/starten
37. Wanneer valt het Islamitische IJzeren Gordijn?
38. Verwarring als strategie binnen de Islam: 5 ingrediënten.
39. De ontmaskering van de Multiculturele Elite
40. Linkse Kerk en Islam: twee handen op één buik.

Weblinks over MULTICUL

»» Mini-Turbo-variant van deze site:

 


 Bent U zo'n serieus type? 
 Open dan een discussielijn of lees mee in het: 
 FORUM VAN GENERAAL PARDON 
Write2Me.NL Gastenboek